Spoločnosť Toplínia rešpektuje ochranu vašich údajov
Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Bližšie informácie o súboroch cookies nájdete v sekcii webstránky: Cookies Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať. V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Recepty

Šošovicová nátierka – červená šošovica

Suroviny:

  • Prepláchnutá červená šošovica
  • 1 ks mrkva
  • 1 ks vajíčko uvarené na tvrdo
  • 1 lyžica pretlaku
  • 1 lyžica masla
  • Cibuľa, cesnak
  • Korenie podľa chuti

Postup prípravy:

Uvarím na kúsky pokrájanú mrkvu a šošovicu. Stačí približne 10 min. Na malom množstve masla podusím cibuľu a cesnak, pridám uvarenú šošovicu a mrkvu, trošku pretlaku, soli, petržlenovej vňate a premiešam. Zmes dám do mixéra spolu s uvareným vajíčkom a rozmixujeme.